Resultaten voor lampenkap stofferen

lampenkap stofferen
Rottier Verlichting.
Naast onze ruime diverse en exclusieve collectie van tijdloos klassiek tot eigentijds modern maken wij voor u ook speciale lampenkappen in alle gewenste vormen en modellen. En wilt u uw lampenkap laten bekleden met uw eigen materiaal dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Uniek binnen het lampenkappen atelier is de collectie bijzondere stoffen zoals chroom-stof letterstoffen koperkleurige stoffen rvs stoffen betonlook stoffen leer enz. EIGEN ONTWERP EN HERGEBRUIK. U wilt misschien zelf uw lampenkap ontwerpen? Geef ons uw design en wij maken hem voor u in de door u gewenste kleur. Heeft u nog een oude lampenkap? Gooi hem niet weg maar laat hem opnieuw bekleden met stof uit onze collectie of met uw eigen materiaal. U zult verbaasd staan over het resultaat.
Nelleke's Hobbyhoekje Lampenkap.
Leuk dat je komt kijken. dinsdag 26 juni 2012. Ik ben aan de slag geweest met een lampekap. Het is al even geleden dat ik de lampenkap bekleed heb maar ik geniet er nog steeds elke dag van. Ik wist niet dat een lampenkap bekleden zo makkelijk was. zijn soms voor een prikkie te koop. Je teken de lampenkap na op een flink stuk papier. Dan een leuk stofje kiezen. Knip ruime naden omdat de stof schuin geknipt word rekt deze. spuit de stof goed in met spuitlijm. de ondergrond beschermen anders blijft het dagen plakken!
MAAK ZELF EEN LAMPENKAP.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. HOE KAN IK /. HOE KAN IK UITLEG EN VIDEO /. ZELF EEN LAMPENKAP MAKEN. ZELF EEN LAMPENKAP MAKEN. Hieronder een korte werkbeschrijving om een originele lampenkap te maken van een metalen frame met plastic lampenfolie. Lees meer over andere soorten lampenkappen in ons artikel lampenkap geheimen. Frame met ring voor fitting. Frame voor de andere kant. Dubbelzijdig tape of plakkend lint / band. Tool om de randen mee af te te werken. Stap 1 Maat lampenkap en afmeting lampenkapfolie bepalen. Eerst bepaal je welke maat lampenkap je wilt en daarna de afmeting van de benodigde lampenfolie.
Atelier Kleur Workshop lampenkap stofferen.
De kosten voor de workshop bedragen 6500 per persoon. De bijkomende materiaalkosten variëren van 700 voor een klein lampenkapje tot 2325 voor een grote lampenkap. De workshops lampenkap stofferen vinden plaats op woensdag 26 april zaterdag 29 april maandag 1 mei vol zaterdag 3 juni zondag 11 juni zondag 25 juni zaterdag 1 juli zondag 9 juli zaterdag 15 juli zondag 23 juli en zaterdag 29 juli van 13.00 tot circa 17.00 uur. In overleg is het ook mogelijk om de workshops op andere data te organiseren. Neemt u voor meer informatie of uw inschrijving contact op via info@atelier-kleur.nl!
25 beste ideeën over Lampenkap knutselen alleen op Pinterest Lampenkappen Meisjes elfjes slaapkamer en Regenboog kinderkamer. Facebook.
Mooi goedkoop idee voor een sprookjesachtige lamp. Lampenkap gemaakt van de lipjes van blikjes! Glazen vazen pimpen Inspiratie Naober Magazine. Mooie lampenkap knutselen met koord.
Lampenkap laten bekleden lampenkap opnieuw bekledenlampenkap opnieuw laten bekleden De Lampenkappenmakers.
uit de krant geknipt. hoe vervoer je ze. Follow us on facebook. Stoffen lampenkappen op maat.
Lampenkappen op maat EVI Verlichting.
Woensdag van 9.30 tot 18.00 uur. Donderdag van 9.30 tot 21.00 uur koopavond. Vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Een lampenkap op maat uw persoonlijke keuze! Lampenkappen van klassiek tot modern. U vindt ze in de verlichtingsspeciaalzaak van EVI Verlichting in Rijssen. Wij kunnen ons voorstellen dat u een bepaalde combinatie zoekt voor uw interieur. Wellicht een vierkante lampenkap of een cilinderkap? Als verlichtingsspeciaalzaak denken we graag met u mee. Ontwerp uw eigen lampenkappen. Geen keuze kunnen maken uit ons standaard assortiment? Wij kunnen lampenkappen in elke gewenste vorm of model laten maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf de lampenkap bij de standaard van uw lamp te kiezen.
Lampenkappen overzichtspagina.
Default Description
Lampenkap bekleden? Plooi Rimpel Glad Regina-lampenkappen.NL.
U wilt zelf een lampenkap bekleden maar u heeft geen lampenkap frame? Dan kunnen wij uw lampenkap frame naar uw eigen ontwerp vervaardigen. Regina lampenkappen heeft alle benodigdheden voor de doe-het-zelver die eigenhandig een lampenkap wilt bekleden of opnieuw wilt stofferen. Bent u toch op zoek naar een atelier die uw oude lampenkap kan bekleden of kan voorzien van een nieuw gallon? Dan mag u de oude lampenkap welke u opnieuw wilt stofferen meenemen naar onze showroom en daar de stof kleur en afwerkingen bepalen. Het is belangrijk dat u het oude frame meeneemt aan de hand van dit model kunnen wij de lampenkap bekleden restaureren en er als nieuw uit laten zien. Uw lampenkap bekleden van stof naar PVC.
Home page.
Default Description
Lampenkap stofferen.
Aanbouw en opbouw 38787. Auto motor en boot 27560. Badkamer en toilet 85158. CV water en gas 77654. Daken en dakgoten 63520. Dakkapellen en dakramen 21406. Kozijnen ramen en deuren 67442. Metselen en voegen 26691. Ontwerp en interieur 6943. Schilder en afwerking 101184.

Contacteer ons