Resultaten voor oude lampen

oude lampen
Industriële lampen en oude fabriekslampen bij Brocantiek de Linde! Brocantiek de Linde.
Industriële lampen en oude fabriekslampen. Stoere lampen met een verhaal. De oude fabriekslampen in de winkel en webshop van Brocantiek de Linde spreken tot de verbeelding ze zijn rechtstreeks afkomstig uit ondergrondse bunkers verlaten treinstations en vervallen fabrieken. Het zijn stoere lampen met een historie en iedere fabriekslamp heeft zijn eigen verhaal dat het verdient om verteld te worden. Dit zijn lampen die na decennia van hard werken zijn gevormd door hun omgeving en daardoor ieder een uniek karakter hebben. Onze industriële lampen zijn veel meer dan enkel design en dat laten wij je dan ook graag zien!
Lamplord Vintage Lampen Lamplord.
Welkom bij Lamplord de online lampenwinkel voor antieke verlichting en lamp onderdelen! Je vindt bij ons. antieke oude en vintage lampen uit de periode 1900 1970. lamp onderdelen voor de reparatie van lampen. Wij hebben ons dus gespecialiseerd in Verlichting uit de jaren 1900-1970. Alle lampen of het nu een antieke lamp is een retro lamp een tafellamp of een leeslamp worden nagelopen voordat ze online komen te staan. Waar nodig worden onderdelen en de bedrading vervangen. Zodat de lamp weer goed functioneert en jij deze weer met veel plezier kunt gaan gebruiken. Qua aanbod bieden we een zo breed mogelijk scala aan mooie lampen.
Industriële lampen Archieven Landzicht Houtsberg.
De oude lampen emaille lampen en kooilampen worden omgebouwd geleverdmet nieuwe fitting en snoeruitzonderingen zijn tl lampen die niet getest verkocht worden. Hebben grote voorraden industriële lampen die zowel voor particulieren als voor zakelijke inrichtingen te koop zijn. Sorteer op prijs laag naar hoog. Sorteer op prijs hoog naar laag. Industrieel kooilampen klein model PS1. Industriele barrel copper lamp Poland XL. Industriele hanglamp convex glas Polen. Industriele kooilamp Bootlamp mini Rusland.
Consumenten Wecycle.
Wist jij dat een oude wasmachine vol grondstoffen zit voor nieuwe producten? Boormachines afstandsbedieningen computers en spaarlampen ook! Daarom lever ik oude apparaten en lampen altijd in. Wecycle zorgt voor de recycling en dat ik makkelijk mijn oude spullen kwijt kan. Dat is belangrijk voor onze toekomst. Alle apparaten en lampen die u inlevert laten wij optimaal recyclen. Zo zorgen we er samen voor dat nuttige grondstoffen behouden blijven en schadelijke stoffen niet in het milieu terechtkomen. Door eenvoudig en gratis apparaten en lampen in te leveren kunt u met een gerust gevoel blijven genieten van nieuwe spullen en draagt u bij aan een beter milieu.
Destijdsch / Bijzondere vloeren Historische bouwmaterialen.
Waar kan ik oude energiezuinige lampen inleveren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Deze hoofdrubriek bevat 5 rubrieken. Waar kan ik oude energiezuinige lampen inleveren? U kunt oude energiezuinige lampen gratis inleveren bij de winkel waar u soortgelijke lampen koopt. Of deze wegbrengen naar de milieustraat of het milieustation van uw gemeente. Oude lampen inleveren bij winkel. Koopt u een nieuwe energiezuinige lamp in een winkel? Dan kunt u daar een oud soortgelijk exemplaar gratis inleveren. Oude lampen inleveren bij gemeente. U kunt oude energiezuinige lampen wegbrengen naar de milieustraat of het milieustation van uw gemeente. Daar kunt u dit afval gescheiden achterlaten. Waar kan ik oude en gebruikte huishoudelijke apparaten inleveren?
Lampen Old BASICS.
360volt. De grootste collectie oude originele industrielampen. Gespecialiseerd in fabrieks emaille en de industriele lampen.
50 nieuw bij 360volt media Recente projecten. stofsnoer 360sets lichtbronnen Contact onderdelen. De grootste collectie oude originele industrielampen. industriële emaille lampen de fabriekslamp en bijzondere licht objecten. Alle lampen zijn gerestaureerd voorzien van nieuwe bedrading en met nieuwe E27 porseleinen lamphouders geschikt gemaakt voor gloeilamp spaar halogeen en ledlampen. De meeste modellen zijn tevens leverbaar in grotere aantallen. U kunt via deze site uw producten bestellen en ze bij u thuis laten bezorgen. Lampen zijn ook te bezichtigen op de Prinsengracht 397 in Amsterdam.
Lampen.
kroonluchter plafoniere hallamp zakkroon wandlamp enz. Onze kollektie antieke en oude lampen bestaat vooral uit lampen die veelal. uit het begin van de vorige eeuw tot en met de jaren 60 zijn. Ze zijn zorgvuldig gerestaureerd waar nodig van nieuwe bedrading voorzien maar in originele staat. Uitgevoerd in brons koper of messing vaak met kristallen pegels of mooie oude kappen of bollen. Glazen hang lampje landschap. hoogte met kettin en plafondplaat 85cm. is in te korten.
Fabriekslampen industriële lampen en unieke oude retro kooilampen.
Showing 124 of 98 results. Sorteer op prijs laag naar hoog. Sorteer op prijs hoog naar laag. Partij lampen 3 kleuren. General Electric Metro lampen.
Frezoli Industriële verlichting Oude fabriekslampen.
Deze ruimtes werden in eerste instantie gebruikt door kunstenaars zij hadden grote ruimtes met hoge plafonds nodig om hun schilderijen in te maken. Later werden deze oude gebouwen ook omgebouwd tot echte woningen. Kenmerkend aan oude fabriekslampen en oude industrielampen is vaak de aluminium bovenzijde met daaronder een grote stalen kap hangend aan een stalen ketting. Het aluminium gedeelte van de lamp was/is nodig om de warmte die de gloeilamp uitstraalt snel af te voeren aluminium is namelijk een goede warmtegeleider. De loftlampen geven doorgaans veel licht om goed bij te kunnen werken. HOME VLOERLAMPEN WANDLAMPEN HANGLAMPEN TAFELLAMPEN BUITENLAMPEN CONTACT DEALERS MEDIA PROJECTEN. COPYRIGHT 2016 TierlanTijn Lighting. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiren is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de auteur.

Contacteer ons